Team

Team Holistische praktijk Manipura
Team Holistische praktijk Manipura
Holistisch therapeut Leandra Schoenmakers
Holistisch therapeut Leandra Schoenmakers

Hi, mijn naam is Leandra Schoenmakers en ik ben een therapeut binnen het team van Holistische praktijk Manipura.

Vroeger leefde ik 100 % in mijn hoofd, alle beslissingen maakte ik met het verstand.  Je gevoel volgen? Voelen? Intuïtie? Die woorden kende ik niet. Gelukkig bracht een burn-out daar verandering in. Op dat moment ervaarde ik die periode vooral als zwaar, donker, moeizaam maar die periode heeft me bij mezelf gebracht! Ik ging mezelf afvragen “Wat maakt mij gelukkig?” en zo kwam het gevoel los. Heb jij jezelf weleens afgevraagd wat jou gelukkig maakt?

Tijdens, en na die periode ben ik mezelf gaan ontwikkelen op alternatief, spiritueel gebied. Yoga, reiki, mediteren, visualiseren.. Allemaal onderdeel van mijn leven. Op dit moment volg ik een 2 jarige HBO opleiding tot holistisch therapeut. Tijdens de behandelingen pas ik onderdelen van mijn opleiding toe, zoals werken met een chakrascan, organenscan, edelstenen, inzichtkaarten en klankschalen.

Binnen de praktijk ben ik werkzaam als reiki therapeut en leg ik Engelenkaarten. Binnenkort kun je ook bij mij terecht voor coaching, innerlijk kind werk en verlieskunde. Daarnaast ben ik kinderyoga docente bij Yoga in Beweging.

Ik kijk er naar uit om je in onze praktijk te ontmoeten. Tot snel!

Contact

 

Reiki master en masseur Dorina Pennings
Reiki master en masseur Dorina Pennings

Mijn naam is Dorina Pennings, getrouwd met Geert, die al meer dan 35 jaar mijn steun en toeverlaat is. Samen hebben we 3 kinderen en 5 heerlijke kleinkinderen.

In het verleden heb ik een eigen Reiki-massage praktijk gehad maar door omstandigheden ben ik daar destijds mee gestopt. Sinds Leandra zich in spiritualiteit is gaan interesseren, begon het bij mij weer te kriebelen. Zo zie je maar, de appel valt niet ver van de boom.

Ik ben opgeleid tot Reiki Master dus je kunt bij mij terecht voor een reiki behandeling. Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor een Ayurvedische- of ontspanningsmassage. Verder organiseer ik een aantal keren per jaar een meditatiecursus, afgestemd op het seizoen.  In de nazomer ga ik starten met een cursus Lenormand kaartleggen. Interesse in een kaartlegging? Vanaf januari 2021 kun je hiervoor een afspraak maken.

Ontzettend dankbaar dat ik mezelf op het helende pad mag begeven. Een helpende hand toereiken dat is wat ik het liefste doe. Ik ben werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag.

Kan ik jou een helpende hand toereiken?

Veel liefs,

Dorina

Contact