Aanbod

Reiki behandeling

Bij de praktijk in Vlijmen kun je terecht voor een reiki behandeling. Tijdens een reiki behandeling gaan we jouw energiesysteem reinigen en aanvullen. De afspraak duurt 60 minuten, hierbij wordt zowel voor- als achterzijde lichaam behandeld. Waarbij kan reiki worden ingezet:

• Lichamelijke klachten zoals; migraine, spijsverteringsproblemen, pijnlijke spieren en gewrichten, stress gerelateerde klachten en aandoeningen.

• Mentale klachten zoals; angst, depressie, burn-out, ADHD, stemmingswisselingen of niet lekker in je vel zitten.

• Ontspanning. Je zal merken dat 1 behandeling in de 6 weken ervoor zorgt dat je lekker in je vel blijft zitten.

Reiki behandeling voor kinderen

Een reiki behandeling is ook zeker geschikt voor baby’s en (jonge) kinderen. Tijdens een behandeling van 30 minuten gaan we de energie reinigen, aanvullen en weer laten stromen. De meest voorkomende problemen en klachten die wij binnen de praktijk zien zijn:

• Baby’s die huilen zonder aanwijsbare reden

• Kinderen die niet lekker in hun vel zitten

• Slaapproblemen

Uiteraard kan reiki voor veel meer problemen en klachten worden ingezet. Twijfel je of reiki iets voor je kind is, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We begrijpen dat dit voor kinderen spannend kan zijn dus we nemen de tijd om uit te leggen wat reiki is en wat we gaan doen. Ouder/ verzorger blijft de hele behandeling aanwezig.

Reiki behandeling op afstand

Je zou het bijna niet geloven.. Maar echt, het werkt! Energie kent namelijk geen tijd en afstand. Bij een healing op afstand stemmen wij ons op jou af, maken verbinding met jou en kunnen op die manier de reiki energie doorgeven. Ideaal voor de mensen die graag reiki willen ontvangen maar te ver van Vlijmen wonen.

Kinderyoga

Even mogen “zijn”, dat is wat we de kinderen willen bieden. Even geen verwachtingen of verplichtingen maar op spelenderwijs ontladen en tot jezelf mogen komen.

Dagelijks worden kinderen overspoeld met allerlei prikkels. Ze moeten naar school, zitten vaak op een sportclubje, kijken televisie of spelen iets op een spelcomputer. Het kind staat altijd maar “aan” en is continue bezig met het verwerken van informatie.

Tijdens de les gaan we leren om dingen los te laten, te ontspannen en in balans te komen. Daardoor zal het kind beter in zijn vel zitten, meer zelfvertrouwen krijgen en beter om kunnen gaan met stress.

De lessen worden niet in de reiki praktijk gegeven maar bij Yoga in Beweging in Vlijmen.

Ayurvedische massage

Bij de Ayurvedische massage gaan we aan de slag met herstellen van jouw evenwicht. Het is een energetische massage waar we werken met een olie die op jou is afgestemd. Een combinatie van massage en het stimuleren van de drukpunten. Tijdens de massage wordt het gehele lichaam inclusief gezicht en hoofd behandeld. De massage duurt 90 minuten. Een mooie combinatie met reiki!

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is toch wel één van de bekendste massagevormen. Het is een zachte massage bedoelt om lichaam en geest te ontspannen. Er wordt gewerkt met een warme amandelolie. Of je nu last hebt van fysieke klachten, stress of je wilt gewoon even relaxen, een ontspanningsmassage is voor iedereen geschikt.

Meditatie

We bieden een paar keer per jaar een meditatiecursus aan, afgestemd op het seizoen. Deze cursussen zullen wij binnenkort in de agenda zetten. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor een individuele sessie.

Engelen kaartlegging

Je mag alles vragen, het zijn jouw Engelen die antwoord geven. Wil je weten wat je levensdoel is? Wil je een boodschap van jouw Engelen of overleden persoon ontvangen? Of wil je liever een Heden-Verleden-Toekomst legging? Het kan allemaal. Voor de kaartlegging maken wij gebruik van de Engelenkaarten van Doreen Virtue.

Afspraak maken 

 

Middelen tijdens reiki