Leandra Schoenmakers

holistischtherapeutleandraschoenmakers
Holistisch therapeut Leandra Schoenmakers

Hi, mijn naam is Leandra Schoenmakers en ik ben een van de therapeuten in de praktijk.

Vroeger leefde ik 100 % in mijn hoofd, alle beslissingen maakte ik met het verstand.  Je gevoel volgen? Voelen? Intuïtie? Die woorden kende ik niet. Gelukkig bracht een burn-out daar verandering in. Op dat moment ervaarde ik die periode vooral als zwaar, donker, moeizaam maar die periode heeft me bij mezelf gebracht! Ik ging mezelf afvragen “Wat maakt mij gelukkig?” en zo kwam het gevoel los. Heb jij jezelf weleens afgevraagd wat jou gelukkig maakt?

Tijdens, en na die periode ben ik mezelf gaan ontwikkelen op alternatief, spiritueel gebied. Yoga, reiki, mediteren, visualiseren.. Allemaal onderdeel van mijn leven. Op dit moment volg ik een 2 jarige HBO opleiding tot holistisch therapeut. Tijdens de behandelingen pas ik onderdelen van mijn opleiding toe, zoals werken met een chakrascan, organenscan, edelstenen, inzichtkaarten en klankschalen.

Binnen de praktijk ben ik werkzaam als reiki therapeut, kinderyogadocent en leg ik Engelenkaarten. Binnenkort kun je ook bij mij terecht voor coaching, innerlijk kind werk en verlieskunde. Ik ben werkzaam op maandagavond, vrijdag en zaterdag.

Ik kijk er naar uit om je in onze praktijk te ontmoeten. Tot snel!

Contact