Dorina Pennings

Reiki holistische praktijk Vlijmen Dorina Pennings
Reiki Master Dorina Pennings

Mijn naam is Dorina Pennings, getrouwd met Geert, die al meer dan 35 jaar mijn steun en toeverlaat is. Samen hebben we 3 kinderen en 5 heerlijke kleinkinderen. Werkzaam bij Holistische praktijk Manipura Vlijmen, je kunt bij mij o.a. terecht voor een reiki behandeling en massage.

In het verleden heb ik een eigen reiki-massage praktijk gehad maar door omstandigheden ben ik daar destijds mee gestopt. Sinds Leandra is begonnen met haar holistische praktijk in Vlijmen, begon het bij mij weer te kriebelen. Zo zie je maar, de appel valt niet ver van de boom.

Ik ben opgeleid tot Reiki Master dus je kunt bij mij terecht voor een reiki behandeling. Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor een Ayurvedische- of ontspanningsmassage. Verder organiseer ik een aantal keren per jaar een meditatiecursus, afgestemd op het seizoen.  In de nazomer ga ik starten met een cursus Lenormand kaartleggen. Interesse in een kaartlegging? Vanaf januari 2021 kun je hiervoor een afspraak maken.

Ontzettend dankbaar dat ik mezelf op het helende pad mag begeven. Een helpende hand toereiken dat is wat ik het liefste doe. Ik ben werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag.

Kan ik jou een helpende hand toereiken?

Veel liefs,

Dorina

Contact