Reiki behandeling op afstand

Reiki behandeling op afstand
 
Op dit moment is de praktijk gesloten voor fysieke behandelingen maar gelukkig kunnen we op afstand wel blijven behandelen. Nu vraag je jezelf wellicht af, hoe dan?
 
Energie kent geen tijd en afstand. Bij reiki op afstand maken we gebruik van energetische symbolen. Door het gebruiken van de symbolen is het mogelijk om ons op jou af te stemmen, met jou verbinding te maken en op die manier kunnen we de universele energie doorgeven.
 
Een paar dagen voor de behandeling sturen we het intakeformulier toe. Hier heb je o.a. de mogelijkheid om aan te geven wat je klacht(en) zijn en waar je tijdens de behandeling aandacht aan wil geven. Op het afgesproken tijdstip zorg je dat jij je op een rustige plek bevindt, even een moment voor jezelf waar je niet gestoord kan worden.
 
Je kunt tijdens de behandeling allerlei sensaties ervaren zoals warmte, kou of tintelingen. Dit is de energie die je voelt stromen. Na afloop van de behandeling is het belangrijk om goed te drinken zodat je lichaam de afvalstoffen kan afvoeren.
 
Heb je op dit moment een klacht? Wil je meer informatie? Stuur ons een berichtje dan nemen we zsm contact met je op.
 
De behandeling duurt 30 minuten en kost € 15,00

Tarieven

Afspraak maken