MINDSCHOOL voor kinderen

De naam zegt het eigenlijk al.. MINDSCHOOL, daar wordt gewerkt aan de rust in je hoofd. Net zoals je lichaam kan je ook je mind trainen. En waarom zou je daar geen aandacht aanbesteden? Je moet er nog je hele leven mee doen!

Dat we het allemaal maar druk hebben, is niets nieuws. Je wordt dagelijks overspoeld met allerlei prikkels. Je moet naar school, je moet naar een sporttraining, je kijkt televisie, je bent bezig op je telefoon of spelcomputer. Je staat altijd maar “aan” en bent continue bezig met het verwerken van informatie. 

Bij MINDSCHOOL gaan we leren om dingen los te laten, stil te zijn, te ontspannen en in balans te komen. Daardoor ga je beter in jouw vel zitten, krijg je meer zelfvertrouwen en kun je beter met stress omgaan.

De bewustzijnsschool is bedoeld voor kinderen die ouder zijn dan 10 jaar en die behoefte hebben aan rust en persoonlijke ontwikkeling. Wat gaan we doen én leren: ↴

⭑ Mediteren/ visualiseren

⭑ Ademhalingsoefeningen

⭑ Hoe de wet van aantrekkingskracht werkt

⭑ Sporten/ Yoga

⭑ Praten ➵ Opkomen voor jezelf, positief denken, doelen opzetten, jezelf leren kennen.

⭑ Stilte(wandelingen)

⭑ En nog veel meer

Aanmelden bij MINDSCHOOL

Bij 10 inschrijvingen zit de groep vol. Tussentijds instromen is niet mogelijk om de veiligheid, het vertrouwen in de groep te waarborgen. Bij voldoende animo start er een nieuwe reeks na de kerstvakantie. 

Locatie: Die Heygrave in Vlijmen

Wanneer: Op vrijdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur

Datums: 10 september, 24 september, 01 oktober, 08 oktober, 12 november, 19 november, 26 november en10 december

Kosten: 8 lessen 60 euro

Aanmelden: via mail info@holistischepraktijkmanipura.nl

onderdeel MINDSCHOOL
Creativiteit is onderdeel van het lesprogramma